Μετρητής επισκεψιμότητας

27 Φεβ 2013

επανάληψη Γενικής Συνέλευσης την 3.3.2013

Όπως ήταν αναμενόμενο η σημερινή (27/2/13) Γενική Συνέλευση ΔΕΝ πραγματοποιήθηκε λόγω της μη απαρτίας  των μελών.
Επομένως η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Πρ.Πειρ.Γυμν.Πάτρας θα πραγματοποιηθεί, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί,  την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 Μαρτίου και ώρα 18:00 σε αίθουσα του σχολικού συγκροτήματος. 

Η παρουσία και η συμμετοχή όλων των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του γυμνασίου κρίνεται  απολύτως κρίσιμη και ουσιαστική διότι πρέπει να αποφασιστεί εάν ο σύλλογος μας  θα συμμετάσχει ή όχι στην δικαστική προσφυγή κατά της απόφασης της διεξαγωγής εξετάσεων για την εισαγωγή των μαθητών στο Π.Π.Λύκειο. Η απόφαση θα παρθεί με πλειοψηφία των ΠΑΡΟΝΤΩΝ μελών. Επομένως θα πρέπει να γνωμοδοτήσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι γονείς και ιδιαίτερα οι γονείς - κηδεμόνες των μαθητών της Γ' γυμνασίου.

Σας ενημερώνουμε ότι το διασυλλογικό όργανο των Συλλόγων Γονέων 14 Πρ. Πειρ. Σχολείων έχει μέχρι σήμερα  εξασφαλίσει την συμμετοχή στη δικαστική προσφυγή τουλάχιστον 5 συλλόγων και αναμένει των υπολοίπων, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας συλλόγου, την απόφαση. Η συμμετοχή προϋποθέτει και οικονομική συνδρομή κάθε συλλόγου για τα δικαστικά έξοδα.
Η νομική διεκδίκηση  περιλαμβάνει ασφαλιστικά μέτρα και προσφυγή στο ΣτΕ.
Παράκληση: Το Δ.Σ ζητά από γονείς του συλλόγου που έχουν νομικές γνώσεις κατ' επάγγελμα, να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση.

Τέλος σας αναφέρουμε ότι το διασυλλογικό όργανο των Συλλόγων Γονέων 14 Πρ. Πειρ. Σχολείων προτίθεται να συμμετάσχει με γονείς και μαθητές και να διαμαρτυρηθεί για το θέμα των εξετάσεων, στο πανεκπαιδευτικό  συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτο 2/3 στην Αθήνα.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ την Κυριακή 3/3 ώρα 6 το απόγευμα στο σχολείο για τη Γενική Συνέλευση.

Με εκτίμηση

Θεόδωρος Σκούρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου