Μετρητής επισκεψιμότητας

22 Φεβ 2013

Δημοσίευση - Αντιδράσεις Συλλόγων Γονέων

Μετά την ομολογουμένως απροσδόκητη απόφαση του υπουργείου για εξετάσεις, οι σύλλογοι γονέων 14 ΠΠΣ αντιδρούν με Δελτία τύπου και επίκεινται επαφές με δικηγόρους ώστε το θέμα να πάει Συμβούλιο Επικρατείας.

Ενδεικτική είναι η παρακάτω σημερινή δημοσίευση στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο (όπως και άλλες δημοσιεύσεις σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο από έγκριτους δημοσιογράφους της περιοχής μας, και τους ευχαριστούμε γι'αυτό, αφού πάντα παρουσίαζαν το θέμα απ' όλες του τις πλευρές - σφαιρικά και όχι μονόπλευρα)

dete.gr
ΠΑΤΡΑ: Αναβρασμός στα Πειραματικά για τις εξετάσεις της Γ' Γυμνασίου

Παρ.22Φεβρουαρίου2013,07:48


Παραπλανημένοι από τη στάση του υπουργού παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου δηλώνουν 14 σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Προτύπων Πειραματικών Σχολείων της χώρας. Η απόφασή του για εφαρμογή των εξετάσεων από την τρέχουσα σχολική χρονιά για τους μαθητές που φοιτούν στην Γ΄' Γυμνασίου προκειμένου να εισαχθούν στο Λύκειο έχει προκαλέσει  έντονες αντιδράσεις καθώς την χαρακτηρίζουν αντιπαιδαγωγική και ληστρική αφού "θα οδηγήσει τα παιδιά τους στο φροντιστήριο". Στο μεταξυ η επισήμανση του υπουργείου πως οι μαθητές θα εξετασθούν μόνο επί της δεθιδαχθείσας ύλης δεν έπεισε τους γονείς οι οποίοι προχωρούν σε συνάντηση την προσεχή Κυριακή προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου