Μετρητής επισκεψιμότητας

27 Φεβ 2013

Κατεπείγουσα ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ                          
ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΤΡΑΣ
Άθω & Αξαρλιάν 1
Άγιος Γεώργιος Λάγγουρα
26226 Πάτρα
e-mail: goneisgymnasioppp@gmail.com
ιστότοπος:  http://goneisgymnasioppp.blogspot.gr/
Πληρ./Τηλ. : πρόεδρος συλλόγου, Θεόδωρος Σκούρας / 6977951535

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ και ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

Αγαπητοί Γονείς,

Μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για τη διεξαγωγή εξετάσεων για την εισαγωγή μαθητών στο Πρότυπο Πειραματικό Λύκειο, σας καλούμε σε έκτακτη Γενική Συνέλευση, την 27η/2ου/2013, ώρα 18:30 στο χώρο του σχολείου, ώστε να αποφασίσουμε τις επόμενες ενέργειές μας. Στη περίπτωση μη απαρτίας, λόγο του επείγοντος χαρακτήρα του θέματος, η Γενική Συνέλευση  θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 Μαρτίου 2013 και ώρα 18:00 σε αίθουσα του σχολείου.

Εν τω μεταξύ, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων Πρότυπων Πειραματικών Γυμνασίων διερευνούμε τη δυνατότητα άμεσης προσφυγής κατά αυτής της απόφασης του Υπουργείου- όπου και θα έχετε την αντίστοιχη ενημέρωση καθώς και επόμενες ενέργειες που θα αποφασίσουμε -με νόμιμο τρόπο- να κάνουμε.

Η παρουσία όλων κρίνεται απολύτως απαραίτητη καθώς θα συζητηθούν θέματα που αφορούν το μέλλον των παιδιών μας στο σχολείο τους και θα πρέπει να παρθούν άμεσα αποφάσεις.

Συνιστούμε να  επισκέπτεστε συχνά την ιστοσελίδα του συλλόγου μας, http://goneisgymnasioppp.blogspot.gr/ ώστε μπορείτε να ενημερώνεστε και να σχολιάζετε τις δραστηριότητες και τα θέματα του συλλόγου.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
για το ΔΣ

Θεόδωρος Σκούρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου