Μετρητής επισκεψιμότητας

4 Μαρ 2013

Αποφάσεις ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 3/3/2013

κατά την έκτακτη Γενική Συνέλευση της 3ης Μαρτίου 2013 αποφασίστηκαν τα παρακάτω:




Το σώμα αποφάσισε ΘΕΤΙΚΑ ως προς την οικονομική συμμετοχή του συλλόγου στη δικαστική προσφυγή, που διοργανώνεται συνολικά από 14 συλλόγους γονέων ΠΠΣ  αν και εκδηλώθηκε σχετική απαισιοδοξία αρκετών μελών του συλλόγου για την αποτελεσματικότητα του δικαστικού αγώνα. Αλλά  με την έννοια ότι "δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα" αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η συμμετοχή μας.

Ο σύλλογος θα καταθέσει το χρηματικό ποσό που του αναλογεί (περίπου 700ευρώ) αρχικά με προκαταβολή ποσού 350ευρώ  και όταν συλλέξει από τους γονείς τις εισφορές, θα καταβάλει και το υπόλοιπο ποσό. Τη διαδικασία θα αναλάβει ο πρόεδρος σε συνεργασία με την ταμία του συλλόγου.

Την δικαστική προσφυγή θα διενεργήσει το δικηγορικό γραφείο που έχει επιλεγεί από  το Διασχολικό των 14 Πρότυπων Πειραματικών



Το σώμα εξουσιοδότησε το Δ.Σ να ζητήσει   πλήρη ενημέρωση από το δικηγορικό γραφείο που θα αναλάβει την υπόθεση για τα βήματα και το ημερολόγιο της νομικής υποστήριξης.


Επιπροσθέτως ο  σύλλογος γονέων του πρότυπου πειραματικού γυμνασίου Πάτρας, εκτός της προαναφερθείσης οικονομική συμμετοχής,  αποφάσισε σε τοπικό επίπεδο να προβεί και σε άλλες κινητοποιήσεις σε συνεργασία με την ΕΛΜΕ Αχαίας (ενημέρωση, δελτίο τύπο), συνάντηση ΔΣ με 15μελές και ανάρτηση πανό διαμαρτυρίας στο σχολείο, κοινές δράσεις με προτυπ. πειραμ. του πανεπιστημίου.


Ο σύλλογος γονέων του Π.Π.Γ.Πάτρας συμμετέχει επίσης στη διοργάνωση Ημερίδας με θέμα:

ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
η οποία διοργάνωνετε από το Διασχολικό των 14 Πρότυπων Πειραματικών σχολείων, την Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 15.00 στο κτήριο του ΠΠΣΠΑ, Σκουφά 43, Αθήνα




με εκτίμηση,



Θοδωρής Σκούρας

Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων , Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου