Μετρητής επισκεψιμότητας

11 Μαρ 2013

Ενημερώσεις

  • Επιτυχία σημείωσε τα Αποκριάτικο Πάρτι που διοργάνωσε ο Σύλλογος την Παρασκευή 8/3. Τα παιδιά εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και την επιθυμία τους να επαναλάβουμε τέτοιες εκδηλώσεις. Ο σύλλογος ευχαριστεί από αυτή τη σελίδα  τον κύριο Μπακούνη Χρήστο (γονέα, μέλος του συλλόγου μας)  που είχε την ιδέα και βοήθησε στη διοργάνωση.
  • Το Δ.Σ του συλλόγου γονέων συμμετείχε σύσσωμο στις εκδηλώσεις των μαθητών του σχολείου την ημέρα της Τσικνοπέμπτης. Ο σύλλογος κέρασε, όπως συνηθίζεται, σουβλάκια όλα τα παιδία και τους καθηγητές του γυμνασίου. Το ίδιο έπραξε και ο σύλλογος γονέων του Λυκείου.
  • Την ίδια ημέρα ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του συλλόγου παρευρέθησαν στη Γενική Συνέλευση  που διοργάνωσε το 15μελές συμβούλιο των μαθητών. Εκεί μας δόθηκε ο λόγος και κάναμε πληρέστατη ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειες του Συλλόγου Γονέων για τις επερχόμενες εισαγωγικές εξετάσεις προς το Λύκειο που ζητάει να εφαρμόσει από εφέτος το Υπουργείο Παιδείας. Μετά από αυτό οι μαθητές εξέφρασαν το προβληματισμό τους και την ανησυχία τους.
  • Παρεδόθησαν στο Σχολείο, μετά από αίτημα του καθηγητή Χημείας (κύριος Αμαργιωτάκης Βασίλειος), εποπτικά και αναλώσιμα υλικά για τις εργαστηριακές ασκήσεις Χημείας αξίας 98ευρώ από το ταμείο του συλλόγου μετά από σχετική απόφαση της 6/2/2013.
Για το Δ.Σ του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Προτ. Πειρ. Γυμν. Πάτρας
Θεόδωρος Σκούρας
Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου