Μετρητής επισκεψιμότητας

8 Απρ 2013

πορεία διαμαρτυρίας μαθητών ΠΠΣ ΠάτραςΠορεία  στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας πραγματοποίησαν το Σάββατο 6/4 οι μαθητές των δύο Πρότυπων Πειραματικών σχολείων της Πάτρας διαμαρτυρόμενοι για τον άδικό τρόπο επιβολής εξετάσεων για την εισαγωγή τους στα Π.Π. Γυμνάσια και Λύκεια. Παρόμοιες κινητοποιήσεις γίνονται από μαθητές των ΠΠΣ τόσο της Αθήνας όσο και της υπόλοιπης περιφέρειας  (Θεσσαλονίκη και Κρήτη).


Να τι  έγραψε ο τοπικός τύπος:

Ενημέρωση απο την Εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ»
pelop.gr
06/04/2013
Πορεία μαθητών πειραματικών σχολείων Πάτρας 06/04/2013  [16:15]
Πορεία μαθητών πειραματικών σχολείων Πάτρας

Μαθητές των πειραματικών γυμνασίων της Πάτρας πραγματοποίησαν νωρίτερα πορεία στο κέντρο της Πάτρας.
Νωρίτερα είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Γεωργίου, όπου με πανώ και συνθήματα εξέφρασαν την αντίθεσή τους στη θέσπιση νόμου για εισαγωγή στο Λύκειο με εξετάσεις.


thebest.gr
Πάτρα: Πορεία στο κέντρο απο μαθητές των Πειραματικών Σχολείων
Διαμαρτύρονται για τις αλλαγές στις εξετάσεις
06/04/2013 12:04


Πάτρα: Πορεία στο κέντρο απο μαθητές των Πειραματικών Σχολείων  Διαμαρτύρονται για τις αλλαγές στις εξετάσεις
Πορεία πραγματοποιούν αυτή την ώρα στο κέντρο της Πάτρας μαθητές των Πειραματικών Γυμνασίου, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν από το πρωί στην πλατεία Γεωργίου. Διαμαρτύρονται για τια αλλγές που έφερε ο νόμος που μετατρέπει τα Πειραματικά σε πρότυπα σχολεία και για το σύστημα εξετάσεων εισαγωγής στο Λύκειο.
Οι μαθητές των Πειραματικών κάνουν λόγο για σχολείο αξιών και όχι σχολείο αρίστων και ζητούν να αλλάξει το σύστημα μετατροπής των Πειραματικών σχολείων σε σχολεία ελίτ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου