Μετρητής επισκεψιμότητας

24 Μαΐ 2013

..σε αναμονή της απόφασης από το ΣτΕ

Μέχρι σήμερα δεν έχουμε απόφαση από το Συμβούλιο της Επικρατείας για την προσφυγή των συλλόγων γονέων κατά της διενέργειας εξετάσεων εισαγωγής στα ΠΠΣ. Στην αναμονή λοιπόν μέχρι την επόμενη Πέμπτη (κατά την άποψη των ειδημόνων. συνήθως Πέμπτες ανακοινώνονται οι αποφάσεις του ΣτΕ)
Αξίζει όμως να αναδημοσιεύουμε τις θέσεις και τις απόψεις του φιλολόγου καθηγητή κυρίου Φώτη Δημητρόπουλου (πρ. διευθυντή του Π.Π.Σ. του πανεπιστήμιου Πατρών και παλαιού καθηγητή στο πάλε ποτέ Πρότυπο).

Συνέντευξή του στην εφημερίδα Πελοπόννησο 11/4/2013
"«Εκ γενετής λανθασμένο τοκετό» χαρακτηρίζει τον νέο νόμο για τα Πειραματικά Σχολεία ένας επιστήμονας που τα υπηρέτησε επί 27 έτη, τόσο από τη θέση του διδάσκοντα όσο και από αυτή του διευθυντή. Ο Φώτης Δημητρόπουλος, φιλόλογος, μιλά για επιβολή της έσχατης ποινής στους φοιτώντες μαθητές των Πειραματικών Σχολείων."
Pelop.gr. : 11/04/2013 Πειραματικά Σχολεία . Περνάει το 19,1 κόβεται το 19


Αρθρο του στο Βήμα 22/5/2013
"... Και κάτι τελευταίο: Όσον αφορά τους ήδη φοιτώντες μαθητές στα πειραματικά σχολεία.
Γνωρίζουν οι εμπνευστές του νέου νόμου ότι θα ήταν κοινωνικά, ηθικά και παιδαγωγικά επιβεβλημένη κάποια μεταβατική διάταξη (σύνηθες άλλωστε φαινόμενο στην ελληνική και παγκόσμια νομοθεσία) ώστε να μην καταδικάζονται όσοι δεν κριθούν σε μια ολιγόωρη εξέταση να συνεχίσουν στο ίδιο – το δικό τους σχολικό περιβάλλον – στην εσχάτη των ποινών...."

Dete.gr  Πρότυπα ή Πειραματικά
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου