Μετρητής επισκεψιμότητας

1 Φεβ 2015

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας 2015 Πρότυπου Πειραματικού Λυκείου Πάτρας

Κοπή Βασιλόπιτας 2015
Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 μετά τον εκκλησιασμό μετ' αρτοκλασίας των μαθητών, λόγω εορτασμού των τριών Ιεραρχών, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας για τους μαθητές του Πρότυπου Πειραματικού Λυκείου και τους καθηγητές τους.
Η πίτα, παραδοσιακά, έγινε με πρωτοβουλία και δαπάνη του Συλλόγου Γονέων με ευχές για δημιουργικό και ειρηνικό νέο έτος.

Τα δώρα από το τυχερό φλουρί (ένα για κάθε τμήμα του Π.Π.Λυκείου) ήταν ευγενική προσφορά  των καταστημάτων Public (2 δωροεπιταγές των 10€) καθώς και του προέδρου του συλλόγου (4 usb flash disks)
Η κοπή της βασιλόπιτας για το Π.Π.Γυμνάσιο θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.


Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε η διάθεση λαχνών (αξίας 1€) λαχειοφόρου σε συνεργασία και των δύο Συλλόγων Γονέων (Π.Π.Γυμνασίου και Π.Π.Γε.Λυκείου) με σκοπό τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού για την επισκευή – αντικατάσταση της μικροφωνικής εγκατάστασης στην κοινή αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.
Εάν κάποιος  από τους γονείς επιθυμεί να προσφέρει κάποιο δώρο-χορηγία  στη λαχειοφόρο ας απευθυνθεί στα Δ.Σ των συλλόγων ή στους καθηγητές κ.Π.Γάκη και κα.Μ.Φιλοσόφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου