Μετρητής επισκεψιμότητας

6 Φεβ 2015

Κοπή Βασιλόπιτας 2015 Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου ΠάτραςΚοπή Βασιλόπιτας 2015Την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, η καθιερωμένη Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας για τους μαθητές του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου και τους καθηγητές τους.


Η κοπή έγινε παρουσία του σεβασμιοτάτου πατέρα Χρύσανθου ο οποίος ευλόγησε την πίτα και ευχήθηκε στους μαθητές, τους καθηγητές και τους γονείς καλή χρονιά με πρόοδο και δημιουργικότητα.
Η εκδήλωση της κοπής της πίτας, παραδοσιακά, έγινε με πρωτοβουλία και δαπάνη του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Πρ.Πειρ.Γυμνασίου με ευχές για δημιουργικό και ειρηνικό νέο έτος.

Παρευρέθησαν τα περισσότερα μελή του νέου Δ.Σ του συλλόγου και απεύθυναν χαιρετισμό τόσο ο νέος πρόεδρος κύριος Γ. Παπαγεωργόπουλος όσο και η διευθύντρια του γυμνασίου κα. Μ. Αργυροπούλου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο τέως πρόεδρος του Δ.Σ κ. Θ Σκούρας και νυν πρόεδρος του Συλλόγου γονέων του Π.Π.Λυκείου, ο οποίος ευχήθηκε τόσο την αγαστή συνεργασία των δύο συλλόγων γονέων όσο και την συντονισμένη συνεργασία με τους διδάσκοντες, τις Διευθύνσεις και τα ΕΠΕΣ του δύο αλληλένδετων Πρότυπων Πειραματικών σχολείων (γυμνασίου και λυκείου).

Τα δώρα από τα φλουριά (ένα usb flash disk και ένα βιβλίο για κάθε τμήμα του γυμνασίου) ήταν προσφορά  του συλλόγου προς του τυχερούς μαθητές.
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να διατυπώσουμε τα συγχαρητήρια εκ μέρους και των δύο συλλόγων γονέων προς τον καθηγητή φυσική αγωγής κύριο Παβλάκη ο οποίος κατασκεύασε με δική του πρωτοβουλία και με ανακύκλωση παλαιών άχρηστων υλικών το υπέροχο ξύλινο βάθρο που τοποθετήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου κάτι που ήταν πάγιο αίτημα και των δύο σχολείων για την βέλτιστη παρουσίαση των διαφόρων εκδηλώσεων που διενεργούνται από τα σχολεία μας.

Μετά την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ του συλλόγου γονέων με τους μαθητές του 15μελούς συμβουλίου του γυμνασίου όπου τα παιδιά εξέθεσαν μερικά από τα προβλήματα που έχουν επισημάνει στη λειτουργία και κυρίως στις κτιριακές υποδομές  του σχολείου. Ο πρόεδρος και τα μέλη δεσμευτήκαν ότι θα είναι πάντα στο πλευρό των μαθητών και θα προχωρήσουν  άμεσα σε επαφές με τις υπηρεσίες του Δήμου και πιθανός με το Δήμαρχο σε συνεργασία με την Διεύθυνση του σχολείου με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων. Επίσης ο πρόεδρος ενημέρωσε τους μαθητές για τις εκδηλώσεις που τις επόμενες ημέρες πρόκειται να οργανώσει ο σύλλογος γονέων: α) αγορά και προσφορά στους μαθητές σουβλακιών κατά την τσικνοπέμπτη και β) την οργάνωση καρναβαλικού χορού αποκλειστικά για τους μαθητές σε κέντρο διασκέδασης.
ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΩΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ.

Σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζεται η διάθεση λαχνών (αξίας 1€) λαχειοφόρου σε συνεργασία και των δύο Συλλόγων Γονέων (Π.Π.Γυμνασίου και Π.Π.Γε.Λυκείου) με σκοπό τη συγκέντρωση χρηματικού ποσού για την επισκευή – αντικατάσταση της μικροφωνικής εγκατάστασης στην κοινή αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου.
Εάν κάποιος  από τους γονείς επιθυμεί να προσφέρει κάποιο δώρο-χορηγία  στη λαχειοφόρο ας απευθυνθεί στα Δ.Σ των συλλόγων ή στους καθηγητές κ.Π.Γάκη και κα.Μ.Φιλοσόφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου