Μετρητής επισκεψιμότητας

24 Απρ 2015

Ακύρωση εκδρομής στη Κάτω Ιταλία



Με λύπη μας πληροφορηθήκαμε για την απαράδεκτη ενέργεια του  τουριστικού πρακτορείου TRAVEL CITY ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ, ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ, την  τελευταία στιγμή ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ τη πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής εκδρομής μαθητών του Πρ. Πειραματικού Λυκείου Πάτρας στη κάτω Ιταλία από 22-26/4/2015, που είχε αναλάβει (μετά από διαγωνισμό), αφήνοντας τα παιδιά μας με την απορία και την απογοήτευση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

 Ο σύλλογος γονέων έλαβε αμέσως πρωτοβουλία μέσω του αντιπροέδρου του κυρίου Δ. Παπανικολάου και σε συνεργασία με την διεύθυνση και τους συνοδούς καθηγητές καταγγέλλοντας το γεγονός στην αστυνομία.

Επίσης σήμερα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των ενδιαφερομένων γονέων στο σχολείο με την Διεύθυνση του Λυκείου προκειμένου να γίνει πλήρης ενημέρωση περί των γεγονότων και των δικαστικών ενεργειών που θα προβούμε και σαν σύλλογος αλλά και σαν γονείς.
Προς τούτο όποιος γονέας-κηδεμόνας νομίζει ότι μπορεί να συνδράμει από νομικής πλευράς για τις δικαστικές διεκδικήσεις επί του θέματος, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του Δ.Σ  κύριο Θ. Σκούρα (κιν.: 6977951535) ή οποιοδήποτε άλλο μέλος.

Θεωρούμε ότι το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό, δεδομένου ότι
α) το εν λόγω πρακτορείο ταυτόχρονα ενέχεται και σε άλλες παρόμοιες απαράδεκτες ενέργειες και με άλλα σχολεία,
β) θα πρέπει να αποδοθούν οι  ανάλογες ευθύνες από πλευράς  δικαιοσύνης και να αποζημιωθούν οι μαθητές (υλικά και ηθικά)  αφού με τις ενέργειες αυτές καταχράστηκαν χρήματα παιδιών που με κόπο συγκεντρώθηκαν από του ίδιους και τους γονείς τους προκειμένου να συμμετάσχουν στην εκδρομή.

Είναι ντροπή να υπάρχουν και να δραστηριοποιούνται τέτοιου είδους επαγγελματίες στην Ελληνική αγορά που εκμεταλλεύονται με απαράδεκτο τρόπο τις επιθυμίες των μαθητών προκειμένου να αισχροκερδίσουν εις βάρος παιδιών και των οικογενειών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου