Μετρητής επισκεψιμότητας

15 Μαΐ 2015

Επιτυχία της Θεατρικής παράστασης των μαθητών του Π.Π.Λυκείου Πάτρας




Όπως κάθε χρονιά έτσι και εφέτος μεγάλη  επιτυχία σημείωσαν οι μαθητές του θεατρικού ομίλου του Π.Π.Λυκείου Πατρών με την  παράσταση "Ένας Βλάκας και Μισός" στο έργο του Δ. Ψαθά, που ανέβασαν την Κυριακή 10 Μαΐου στη κατάμεστη θεατρική αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του  Πανεπιστημίου Πατρών.

Οι σύλλογοι Γονέων του Πρότυπου Πειραματικού Λυκείου και του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Πάτρας, ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ τους μαθητές/ηθοποιούς και τους καθηγητές/σκηνοθέτες τους καθώς και τους μαθητές άλλων λυκείων που συμμετείχαν στη παράσταση.
Το φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύουμε είναι ευγενική παραχώρηση από το αρχείο του αγαπητού φίλου και απόφοιτου του Προτύπου Σχολείου, κυρίου Νίκου-Βίκτωρα Κατωπόδη ο οποίος παρευρέθη και απόλαυσε την παράσταση μαζί με άλλους αποφοίτους.


 


Ενημερώνουμε ότι υπάρχει πρόσκληση από κάποιους δήμους να ανεβεί η παράσταση σε χώρο τους στις αρχές καλοκαιριού (τέλη Ιουνίου). Προς τούτο καλούνται ιδιαιτέρως οι γονείς των μαθητών που συμμετείχαν στον Θεατρικό Όμιλο και στη παράσταση, να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ του συλλόγου ή τον καθηγητή κύριο Π. Γάκη, ώστε να διερευνηθεί η δυνατότητα οργάνωσης εκδρομής για τον παραπάνω σκοπό, μετά το πέρας των σχολικών εξετάσεων με ευθύνη των γονέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου