Μετρητής επισκεψιμότητας

11 Ιαν 2016

Αποτελέσματα ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 4.Νοεμβ.2015Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
Πειραματικού Γ.Λυκείου Πατρών
Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 σε αίθουσα του σχολείου πραγματοποιήθηκε η εξ αναβολής, λόγω μη απαρτίας, ΓΕΝΙΚΗ Συνέλευση των μελών του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Πειραματικού Λυκείου Πάτρας.
ΘΕΜΑΤΑ: 1) Τοποθέτηση Διορισμός αναπληρωτή καθηγητή Βιολογίας αυξημένων προσόντων στο Λύκειο. 2) Ενημέρωση μελών για δράσεις και μελλοντικές ενέργειες του συλλόγου. 3)Συλλογή συνδρομών. 4) Αλλά θέματα που θα θέσουν τα παρόντα μέλη.
Ο πρόεδρος ενημέρωσε τους παρόντες γονείς για το πρόβλημα που είχε προκύψει με την μη τοποθέτηση καθηγητή Βιολογίας από την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Όμως μετά από τις ομαδικές ενέργειες: των μαθητών (επίσκεψη στο υπουργείο), του συλλόγου των καθηγητών (προκήρυξη διαγωνισμού και επικοινωνία με υπουργείο και Β’θμια) και του Δ.Σ του συλλόγου γονέων (έγγραφη διαμαρτυρία στο Υπουργείο Παιδείας) ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ έχει σήμερα οριστικά λυθεί (τουλάχιστον για το τρέχων σχολικό έτος) με τον διορισμό αναπληρώτριας καθηγήτριας ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ αυξημένων προσόντων η οποία θα αναλάμβανε καθήκοντα τις αμέσως απόμενες ημέρες.
Επίσης έγινε ενημέρωση για τα πενιχρά οικονομικά  του συλλόγου (περίπου 800ευρώ) και αποφασίστηκε η επανάληψη και για το επόμενο έτος 2016 η συλλογή των συνδρομών των μελών μέσω ταχυδρομικής επιστολής.
Τέλος αποφασίστηκε  η προσφορά της  Βασιλόπιτας κατά τον αγιασμό της νέας χρονιάς όταν αυτός αποφασιστεί από το σύλλογο διδασκόντων.
Η συνεδρίαση έληξε με τη δέσμευση των μελών του Δ.Σ να ασχοληθούν με την εφαρμογή των παραπάνω αποφάσεων όπως επίσης και με την επιλογή του ταξιδιωτικού πρακτορείου που θα αναλάβει την 5ήμερη εκδρομή την γ’ λυκείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου