Μετρητής επισκεψιμότητας

9 Σεπ 2016

Μήνυμα Περιφερειακού Δ/ντή Εκπαίδευσης για την έναρξη της σχολ. χρονιάς

Λάβαμε το παρακάτω μήνυμα από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μήνυμα Περιφερειακού Δ/ντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας προς τους γονείς και μαθητές, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Αγαπητοί  Γονείς και Κηδεμόνες
Αγαπητές Μαθήτριες , Αγαπητοί Μαθητές
Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αποτελεί αφετηρία νέων στόχων, νέας προσπάθειας, νέων προσδοκιών και ελπίδας. Το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα ανανεώνεται βασισμένο στις δημοκρατικές αρχές, την αξιοκρατία και τη δικαιοσύνη.
Ξεκινά η εφαρμογή του Ενιαίου Τύπου Ολοήμερου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου, ενώ υπό διαμόρφωση βρίσκεται το Νέου Τύπου Ειδικό Σχολείο. Τα Ωρολόγια Προγράμματα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης έχουν αναδιαμορφωθεί σύμφωνα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών και τις κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές συνθήκες που επικρατούν στις μέρες μας.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως η προσπάθεια μας αυτή όχι μόνο δεν τελειώνει εδώ αλλά αντιθέτως τώρα αρχίζει. Μία από τις βασικές προτεραιότητές μας είναι οι βελτιωτικές ενέργειες στη διαδικασία εισαγωγής των μαθητών μας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και η ουσιαστική τους επαγγελματική αποκατάσταση.
Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,
Εσείς αποτελείτε για εμάς τους εμπνευστές του μέλλοντος.
Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Βρίσκομαι δίπλα σας, μαζί σας, για την προάσπιση του δημόσιου σχολείου και για να συν διαμορφώσουμε εκείνες τις συνθήκες που θα μας εξασφαλίζουν όχι μόνον άριστους μαθητές αλλά και άριστα ελληνικά δημόσια σχολεία.   
Ο δρόμος προς τη μάθηση που ακολουθείτε αγαπητοί μαθητές με την στήριξη των γονέων σας μπορεί κάποιες φορές να είναι κουραστικός ή και να έχει εμπόδια, όμως να είστε σίγουροι πως μόλις την κατακτήσετε θα ανοίξουν μπροστά σας νέοι ορίζοντες δίνοντάς σας φτερά για να κατακτήσετε τα όνειρά σας.
Και αυτό το θέλουμε όλοι! Να κατακτήσετε τα όνειρά σας!! Πιστεύουμε σε εσάς και βρισκόμαστε δίπλα σας!!

Καλή Δημιουργική Σχολική Χρονιά.
 Με εκτίμηση, 

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας 
  κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ - ΤΜΗΜΑ Α

Πάτρα, 9 Σεπτεμβρίου 2016
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου