Μετρητής επισκεψιμότητας

19 Οκτ 2016

Αποτελέσματα Γενικής Συνέλευσης



Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18:00 σε αίθουσα του Πειραματικού ΓΕΛ Πάτρας, πραγματοποιήθηκε η προαναγγελθείσα Γεν. Συνέλευση του Συλλόγου παρουσία περίπου είκοσι γονέων και κηδεμόνων.

  • Έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο του συλλόγου προς τα νέα μέλη (γονείς και κηδεμόνες μαθητών/τριών της Α’Λυκείου) για το καταστατικό λειτουργίας του συλλόγου, για τις δράσεις και ενέργειες που πραγματοποίησε ο σύλλογος την προηγούμενη χρονιά και για τα ταμειακά αποθέματα του συλλόγου.
  • Έγινε πρόταση και εγκρίθηκε από το σύνολο των παρόντων, να ζητηθεί από το «Κέντρο Πρόληψης Αχαΐας» ώστε να πραγματοποιηθεί ενημερωτική - επιμορφωτική  ομιλία – παρουσίαση με θέμα: Γονείς και Παιδιά. Μιλάμε αλλά επικοινωνούμε?» Η ομιλία θα φροντίσει το Δ.Σ να γίνει περί τα μέσα Δεκεμβρίου μετά από συνεννόηση με τους υπευθύνους του προγράμματος.
  • Τέλος έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο ότι αυτή η χρονιά είναι χρονιά εκλογής νέου Δ.Σ ώστε τα μέλη να είναι προετοιμασμένα και ότι η επόμενη Γεν. Συνέλευση θα έχει εκλογοαπολογητικό χαρακτήρα όπου εκλεγεί εφορευτική επιτροπή και θα δηλωθούν από τους ενδιαφερόμενους υποψηφιότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου