Μετρητής επισκεψιμότητας

6 Μαρ 2015

αποφάσεις Δ.Σ Συλλόγου Γονέων Π.Π.Γ.ΕΛ Πάτρας

Την Κυριακή 15/02/2015 κατά την συνεδρίαση του νέου  Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Πρ. Πειραματικού Λυκείου Πάτρας, μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν του σχολείο και του μαθητές, εγκρίθηκε η δαπάνη για την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα καθώς και η διοργάνωση της λαχειοφόρου προς συγκέντρωση χρημάτων για την αναβάθμιση των ηχητικών συστημάτων της αίθουσας εκδηλώσεων μετά από πρόταση των καθηγητών και σε συνεργασία με το σύλλογο του γυμνασίου.
Διαπιστώθηκε ότι τα οικονομικά του συλλόγου μας είναι πενιχρά  ενώ είναι φανερό ότι έχουν αυξηθεί οι υποχρεώσεις μας απέναντι στις ανάγκες του σχολείου (υλικοτεχνικές υποδομές, τρέχουσες ανάγκες κλπ).
Έτσι λοιπόν, αποφασίστηκε η προσαρμογή  της ετήσιας συνδρομής κάθε μέλους σε 10€. Το ίδιο ποσό ισχύει και για τα μέλη του συλλόγου γονέων του γυμνασίου
Η  συλλογή των ετήσιων (έτους 2015) συνδρομών των μελών (γονέων και κηδεμόνων) του συλλόγου μας (10 € ανά γονέα) θα γίνει  με την διαμονή  ταχυδρομικών, φακέλων μέσο των μαθητών.  Οι συνδρομές θα τοποθετούνται στον ίδιο φάκελο ο οποίος αφού θα κλείνει, θα επιστρέφεται στο σχολείο με τους μαθητές που θα τον παραδίδουν στους υπευθύνους των τάξεων.
Η διαδικασία θα πάρει την έγκριση της Διευθύντριας του λυκείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου