Μετρητής επισκεψιμότητας

22 Φεβ 2018

Συλλογή ετήσιων συνδρομών (2018)


Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 22/2/2018 μοιράσαμε στους μαθητές του λυκείου προσωπικές επιστολές σε ειδικό φάκελο, που απευθύνονται στους γονείς και κηδεμόνες, μέλη του συλλόγου γονέων όπου περιέχονται οδηγίες για να  εσωκλείσετε και να αποστείλετε (μέσω των παιδιών μας) την ετήσια συνδρομής (10ευρώ) μέσα στον ίδιο φάκελο.
 Παρακαλούμε όπως φροντίσετε για την εξόφληση της συνδρομής σας πριν τη λήξη της σχολικής χρονιάς, διότι τα έσοδα του ταμείου μας είναι πενιχρά.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  Πειραματικού Γ.Λυκείου Πατρών
Άθω & Αξαρλιάν 1, Πάτρα  ιστότοπος:  http://goneisgymlykppp.blogspot.gr/                                                    


Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,
Με τη παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με τις αποφάσεις της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου,  πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι καθιερωμένες εκδηλώσεις που αναλαμβάνει κάθε χρόνο ο σύλλογος προς το σχολείο (πρωτοχρονιάτικη πίτα κλπ) και επίκειται η αγορά και διανομή  αναμνηστικών δώρων στους αποφοίτους της γ’ λυκείου.
Με το δεδομένο ότι τα οικονομικά του συλλόγου μας είναι πενιχρά  ενώ έχουν αυξηθεί οι υποχρεώσεις μας απέναντι στις ανάγκες του σχολείου, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιούμε τη συλλογή των ετήσιων (2018) συνδρομών των μελών του συλλόγου μας (10 € ανά μαθητή) με την διαμονή φακέλων και μέσω των παιδιών μας.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ συμπληρώστε τον παρακάτω πίνακα με τα στοιχεία επικοινωνίας σας και τοποθετήστε τον μαζί με τα χρήματα στον ίδιο φάκελο. Ο φάκελος αφού σφραγιστεί, να επιστραφεί στο σχολείο με τους μαθητές που θα τον παραδώσουν στους υπευθύνους των τάξεων.
Ονοματεπώνυμο Γονέα/ Κηδεμόνα:

Όνομα μαθητή(ών)/ τάξη, τμήμα:

Τηλέφωνο επικοινωνίας:

e-mail:

Χρηματικό ποσό:

*Η απόδειξη πληρωμής θα σας επιστραφεί μέσω των παιδιών μας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ , εντός του φακέλου υπάρχει ΠΡΟΣΦΟΡΑ από επιχειρηματία (μέλος του Συλλόγου μας) με την οποία κάθε μαθητής /τρια του Πειραματικού Λυκείου θα μπορεί με την έγγραφη συγκατάθεση του γονέα/κηδεμόνα του, να ενεργοποιήσει φοιτητικό πακέτο καρτοκινητής τηλεφωνίας  με χαμηλό κόστος και συμφέρουσες μηνιαίες αποδόσεις (χρόνος  ομιλίας, μηνύματα
SMS και MBytes internet) 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου