Μετρητής επισκεψιμότητας

4 Οκτ 2014

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ του ΣΧΟΛΕΙΟΥ


Κατά την προγραμματισμένη συνάντηση των μελών του συλλόγου μας (γονείς - κηδεμόνες μαθητών του Πρότυπου Πειραματικού γυμνασίου Πάτρας)  με τη Διεύθυνση και τους Εκπαιδευτικούς του σχολείου, ζητήθηκε η ΑΜΕΣΗ οικονομική ενίσχυση του σχολείου προκειμένου να πραγματοποιηθούν επείγουσες και επιτακτικές ανάγκες του σχολικού κτιρίου (βάψιμο-στεγανοποίηση) καθώς και πιθανές προμήθειες εκπαιδευτικού υλικού.
Προς τούτο, και με πρωτοβουλία των παρευρισκομένων γονέων,  αποφασίστηκε η διανομή επιστολής (βλέπε παρακάτω) προς όλους του γονείς των μαθητών του γυμνασίου μέσω της οποίας θα ζητείται η κατά βούληση χρηματική ενίσχυση.
Η συλλογή των χρημάτων θα γίνει άμεσα από το προσωπικό του σχολείου και θα καταγραφούν τα ονόματα των γονέων καθώς και τα ποσά ώστε να εκδοθεί το σχετικό αποδεικτικό από το σύλλογο γονέων.

Προς : τους  Γονείς των μαθητών και μαθητριών του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Πατρών
Πάτρα,  01-10-2014
Αγαπητοί  φίλοι ,
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  του σχολείου μας σε συνεργασία με τη Δ/νση και το Σύλλογο Διδασκόντων, αποφάσισε όπως προβεί σε όλες εκείνες τις ενέργειες που απατούνται προκειμένου να πραγματοποιηθεί το βάψιμο του σχολείου, καθώς και η ολοκλήρωση του ψηφιακού εξοπλισμού  για τις ανάγκες των παιδιών μας.  
      Όσοι από τους γονείς επιθυμούν και μπορούν να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να βάλουν σε ένα φάκελο  που θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο τους, το χρηματικό ποσό που επιθυμούν από 1-15/10/2014, τον οποίο θα παραδίδουν στη Δ/ντρια του σχολείου ή στον π. Ευάγγελο Πριγκιπάκη, από τους οποίους και θα λάβουν και το  σχετικό αποδεικτικό .
 Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο πλήρης πίνακας των εισφορών θα δοθεί στον Σύλλογο Γονέων για την έκδοση της επίσημης  απόδειξης.
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την διαδικασία καταβολής των χρημάτων μπορείτε να απευθυνθείτε είτε στην διευθύντρια του σχολείου, είτε Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. ΘΕΟΔΩΡΟ ΣΚΟΥΡΑ (6977951535 ) είτε στον κ. ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΛΛΑΡΟ (6940827203)
        Διευκρινίζουμε ότι για την αγορά των υλικών θα συσταθεί πενταμελής επιτροπή με την συμμετοχή του συλλόγου γονέων – καθηγητών και γονέων. Όποιος γονέας θέλει να συμμετέχει σε αυτή την επιτροπή να το δηλώσει άμεσα στη Διευθύντρια του σχολείου
Με ιδιαίτερη τιμή

Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων
Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Πάτρας
 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και ενημερώνουμε ότι άμεσα θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση και προκήρυξη εκλογών λόγω λήξης της θητείας του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου