Μετρητής επισκεψιμότητας

29 Νοε 2014

Αποτελέσματα εκλογοαπολογιστικής Γεν. Συνέλευσης 26ης Νοεμ. 2014. Υποβολή υποψηφιοτήτων για νέο Δ.Σ

Την Τετάρτη 26/11/2014 και ώρα 18:00 σε αίθουσα του σχολείου επαναλήφθηκε η εξ αναβολής από 19/11/14 λόγο μη απαρτίας, Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Πάτρας.
Η συνέλευση είχε εκλογοαπολογιστικό χαρακτήρα και σκοπό την υποβολή υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη νέου Δ.Σ και λοιπών οργάνων του συλλόγου.
ΠΑΡΟΝΤΕΣ: αριθμός 34 (ενυπογράφως)
-                               Έγινε δεκτή η εισήγηση του προέδρου του Δ.Σ σχετικά με τις δράσεις, τις διαδικασίες, τα έργα και τα οικονομικά θέματα του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
-                               Το σώμα αποφάσισε την συνέλευση να διευθύνει ο πρόεδρος του Δ.Σ κύριος Θ. Σκούρας μαζί με  τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ (Δαουλάρη Ελένη, Παπαγεωργόπουλος Γεώργιος, Σπυράτος Σωκράτης, Συμεωνίδης Μιχάλης) καθώς γνωρίζουν το καταστατικό και τις εκλογικές διαδικασίες
-                               Ο πρόεδρος ανέλυσε τους ρόλους και τα καθήκοντα που θα αναβάλουν τα μέλη των οργάνων του Συλλόγου καθώς και τις διαδικασίες που διέπουν την διενέργεια εκλογών όπως αυτές απορρέουν από το καταστατικό του συλλόγου αλλά και σύμφωνα με τις οδηγίες-υποδείξεις που απέστειλε η Ένωση Γονέων του Δήμου Πατρέων. Κατόπιν άρχισε η υποβολή υποψηφιοτήτων ως εξής:
Υποψηφιότητες:
-             Για το Διοικητικό Συμβούλιο: 1)Τσίπης Σταύρος, 2)Σπυράτος Σωκράτης, 3)Κολλάρος Χρήστος, 4)Παπαγεωργόπουλος Γεώργιος, 5)Κονιδάρη-Αντωνοπούλου Ελένη, 6)Παυλόπουλος Δημοσθένης, 7)Τσίτουρα – Παπαδοπούλου Κωνσταντίνα, 8)Κάντζαρης Παναγιώτης, 9)Μουντζούρης Αχιλλέας, 10)Σκούρας Θεόδωρος, 11)Μπέτσος Γεώργιος, 12)Κεπενός Ανδρέας.
-             Για την Εξελεγκτική Επιτροπή: 1) Μιχαλοπούλου Ευαγγελία, 2) Λιάκου Παναγιώτα, 3) Χαντζή Κατερίνα.
-             Για την Ενωση Γονέων: 1)Σπυράτος Σωκράτης, 2)Κονιδάρη-Αντωνοπούλου Ελένη, 3)Κολλάρος Χρήστος.
-             Για τη Σχολική Κοινότητα: 1) Σκούρας Θεόδωρος, 2) Παυλόπουλος Δημοσθένης.

Τέλος το σώμα όρισε τα παρακάτω μέλη του ως
Εφορευτική Επιτροπή:
1) Αργυροπούλου Αννα,
2) Παπαγεωργοπούλου Τσικρή Τασία και
3)Δαουλάρη Ελένη.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την ημέρα (αρχές Δεκεμβρίου 2014) που θα δοθούν οι βαθμολογίες του α’ τριμήνου ώστε να υπάρξει σημαντική συμμετοχή γονέων-εκλογέων. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΤΑΝ ΟΡΙΣΤΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ και θα μοιραστεί σχετική ανακοίνωση στους μαθητές.
Για τη διενέργεια των εκλογών θα τυπωθεί ενιαίο ψηφοδέλτιο και η διαδικασία θα γίνει με ευθύνη της εφορευτικής επιτροπής.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ
ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου