Μετρητής επισκεψιμότητας

23 Απρ 2013

ενημέρωση Δ.Σ συλλόγου

Την Κυριακή 21/4/2013, ύστερα από πρόταση του προέδρου, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με βασικό θέμα την ενημέρωση των μελών εκ μέρους του προέδρου για την πρόοδο της δικαστικής προσφυγής στο Σ.τ.Ε σε συνεργασία με τους υπόλοιπους συλλόγους γονέων των ΠΠΣ.
· Ο πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη, ότι ύστερα από αίτημα του δικηγόρου που έχει αναλάβει την υπόθεση της προσβολής της απόφασης της ΔΕΠΠΣ στο ΣτΕ, προέβει σε σύνταξη πληρεξούσιου σε συμβολαιογράφο της Πάτρας το οποία απέστειλε επειγόντως μαζί με αντίγραφο του καταστατικού του συλλόγου στο δικηγορικό γραφείο Φ.Χατζηφώτη ώστε να είναι καθόλα νόμιμη η εκπροσώπηση μας.
· Επίσης έγινε ενημέρωση περί του κλίματος που επικράτησε στην αίθουσα του δικαστηρίου κατά τη διάρκεια συζήτησης του θέματος  ΣτΕ όπως αυτό προέκυπτε από τις εντυπώσεις που αποκόμισαν οι παρόντες γονείς και μέλη συλλόγων γονέων των ΠΠΣ. Η απόφαση του ΣτΕ θα εκδοθεί εντός του Μαΐου.
·  Άλλα θέματα:
    α) Ενημέρωση αντιπροσώπων συλλόγου ώστε να παρευρεθούν στην επικείμενη συνέλευση της Ένωσης Γονέων που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22/4.
    β) Διερεύνηση πιθανής ημερομηνίας για τη διενέργεια αιμοδοσίας γονέων όταν συγκεντρωθεί ικανός αριθμός δηλώσεων συμμετοχής.
    γ) Πρόταση για δημιουργία Σχολής Γονέων στο σχολείο μας σε συνεργασία με κάποιον σχετικό φορέα (πιθανό θέμα: εφηβεία και εξαρτησιογόνες ουσίες) για την αρχή της επόμενης σχολικής χρονιάς.
     δ) Διανομή αποδείξεων πληρωμής προς του γονείς και κηδεμόνες για την ετήσια συνδρομή τους μέσο των μαθητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου