Μετρητής επισκεψιμότητας

18 Απρ 2013

Οταν οι επιτυχίες αναγνωρίζονται!!

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Πάτρας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το σύλλογο διδασκόντων και τη Διεύθυνση του γυμνασίου για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ των προσπαθειών και των επιτυχιών των μαθητών του σχολείου μας με λόγια σαν αυτά: "Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Πατρών (Λάγγουρα) .. Επιθυμούν να δηλώνουν  ότι αποτελεί γι’ αυτούς ιδιαίτερη τιμή και χαρά να συνεργάζονται με μαθητές και γονείς τέτοιου επιπέδου και τόσο υψηλού ήθους." 

Ανταποδίδουμε και δηλώνουμε ότι μόνο με Αξιους εκπαιδευτικούς, που είναι και Δάσκαλοι και Παιδαγωγοί, οι προσπάθειες των παιδιών μας γίνονται επιτυχίες.

ανάρτηση στο inews.gr 17/04/2013

Πρωτιές για τους μαθητές του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Πατρών!

Συγχαρητήρια επιστολή από το Σύλλογο Διδασκόντων και τη Διευθύντρια του σχολείου

Πρωτιές για τους μαθητές του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Πατρών!  Συγχαρητήρια επιστολή από το Σύλλογο Διδασκόντων και τη Διευθύντρια του σχολείου
Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Πατρών (Λάγγουρα) αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν θερμότατα τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν και πρώτευσαν:
α) σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο στο Περιφερικό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας 2013 στο Σκάκι,
β) στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης (Badminton) Εφήβων-Νεανίδων 2013, καθώς και
γ) στον 5ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό.
Συγκεκριμένα στο ατομικό επίπεδο του Πρωταθλήματος Σκάκι ο μαθητής της Β΄ Γυμνασίου Γεώργιος Καραγιάννης πήρε το χρυσό μετάλλιο, ενώ οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου Απόστολος Σταματόπουλος και Ελένη Ανδρουτσοπούλου-Αγιωτάτου αργυρά, και ο Γεράσιμος Γερογιάννης το χάλκινο. Στο ομαδικό επίπεδο η Α΄ Ομάδα του Σχολείου μας, που αποτελούνταν από τους Απόστολο Σταματόπουλο, Αιμίλιο Λευθεριώτη, Γεράσιμο Γερογιάννη και Ελένη Ανδρουτσοπούλου-Αγιωτάτου,  πήρε την ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ, ενώ η Β΄ Ομάδα με τους Παναγιώτη Λιόλιο, Γεώργιο Καραγιάννη, Δημήτριο Γερογιάννη και Ευσταθία Ζαφειράκη τη ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ.
Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης (Badminton) Εφήβων-Νεανίδων 2013 που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, από 5-7 Απριλίου 2013, η μαθήτρια της Γ΄ Τάξης Αδαμαντία Μαντούκα πήρε στο ομαδικό επίπεδο στην κατηγορία U 17 το χάλκινο μετάλλιο.
Στον 5ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό ο μαθητής της Α΄ Γυμνασίου Πέτρος Παρασκευόπουλος πήρε το 1ο Βραβείο και το Σχολείο απέσπασε Έπαινο.
Θεωρούν επίσης υποχρέωσή τους να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν εγκάρδια τόσο τους μαθητές και τις μαθήτριες, όσο και τους γονείς τους, για την πέρα από κάθε προσδοκία συγκέντρωση σημαντικά μεγάλου ποσού, με σκοπό την αποκατάσταση της υγείας μαθητή σχολείου των Πατρών.
Επιθυμούν, τέλος, να δηλώνουν  ότι αποτελεί γι’ αυτούς ιδιαίτερη τιμή και χαρά να συνεργάζονται με μαθητές και γονείς τέτοιου επιπέδου και τόσο υψηλού ήθους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου