Μετρητής επισκεψιμότητας

2 Μαρ 2013

ενημερωτικό σημείωμα Δικηγόρου

Σας παραθέτω την νομική άποψη του Δικηγορικού γραφείου που ενδιαφέρεται να επιδιώξει δικαστικά το θέμα των εξετάσεων. Μέχρι σήμερα νομίζω ότι έχουν δηλώσει συμμετοχή 5-6 σύλλογοι γονέων. 

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ Κυριακή, ώρα 18:00,
 ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ενημερωτικό σημείωμα Δικηγόρου

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΦΩΤΗΣ Ι. ΧΑΤΖΗΦΩΤΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ 29 ΑΘΗΝΑ 10673
ΤΗΛ: 210.36.43.865,210.33.90.917
ΦΑΞ:210.36.40.697

ΠΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:

Α) ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΛΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ.
ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΟ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΝΩ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.
ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΝ 10/3/2013 ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.
ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΚΡΙΣΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΕΠΠΣ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΟΛΙΣ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΠΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ, ΝΑ ΠΙΕΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗΣ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ.
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

Β) ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ:
ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ.
ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ – ΜΑΘΗΤΕΣ.
ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΘΟΣΟΝ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΘΟΥΝ.
ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 18/3 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ.
ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΥΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΚΥΡΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ, ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΕΠΑΡΚΕΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ.

ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΦΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου